Projecten Project met nieuwe dieren en nieuwe dierenverblijven

Project met nieuwe dieren en nieuwe dierenverblijven

 

Toekomst gericht

Als Stichting Jan Visser Dierenparken zijn wij gericht op het aantrekkelijk houden van het aanbod. Daar hoort ook de vernieuwing van de verblijven bij. De komst van het Carat paviljoen heeft de situatie met de dieren niet echt verbeterd. Wat dat betreft had voor de situering beter voor de andere vijver in De Warande gekozen kunnen worden. 

 

Inloopvoliere

Op ons verlanglijstje staat de realisatie van een heuse inloopvoliere om op een meer indringende manier de wereld van de vogels te kunnen beleven en diverse soorten van dichtbij te kunnen ervaren.

 

Flamingo's terug

Ooit hebben we de beschikking gehad over een vlucht Flamingo's die een eigen viivertje had in de Warande. We zouden deze prachtige vogels weer graag terugbrengen. Hoe mooi is het om deze sierlijke en opvallend gekleurde vogels door het water te zien waden.

 

Samenwerking

Om dergelijke gezichtbepalende projecten uit te voeren hebben we de hulp nodig van de Gemeente Helmond, maar meer nog van bedrijven en service organisaties of andere fondsbeheerders, die ons hier bij kunnen helpen. Wie neemt de uitdaging aan? 


Schermafbeelding 2016-05-19 om 14.37.54.png