Klusjesman-vrouw

Stichting Dierenparken Helmond zoekt vrijwilligers!

Voor Dierenpark De Warande, Dierenpark Hortensiapark en Dierenpark De Rippert zoeken we vrijwilligers voor de functie van klusjesman/klusjesvrouw ofwel een manus-van-alles.

Heb je een paar uren (of meer) over per maand en ben je technisch aangelegd?
Wil je je handen uit de mouwen steken én ben je graag buiten? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat ga je doen?
Je verricht alle technische werkzaamheden op het park en zorgt dat alles werkt. Denk aan onder andere werking van verlichting, vervangen van sloten, aanleggen van elektra en alle overige voorkomende technische werkzaamheden. Hoe meer je kunt, hoe meer je kan worden ingezet.

Wie ben jij?
- Een handige man of vrouw waar iedereen bij terecht kan als er iets kapot is;
- je bent thuis vaak aan het klussen;
- je bent graag zelfstandig en toch een teamplayer;
- je hebt graag verantwoordelijkheid;
- je hebt een positieve instelling en neemt initiatief.

Wat bieden wij jou?
Een perfecte plek om op een nuttige en leuke manier tijd te besteden en kennis op te doen in één van de drie mooie dierenparken in Helmond. Gezelligheid te midden van leuke collega’s.
Inspraak op de gang van zaken tijdens het vrijwilligersoverleg. Een gezellige informele werksfeer.
Aantal dagen en uren worden in overleg ingevuld.

Waar ga je werken?
Dierenpark De Warande
Het dierenpark in de warande ligt in een prachtig stadspark ingesloten tussen de Aarle Rixtelseweg en de Jan van Brabantlaan. In de weide zijn de Watoessi runderen te vinden, die met hun hoorns een opvallende verschijning zijn. Ze worden vergezeld door wallaby's, lama's, herten, geiten, en veel meer! Door de bonte verzameling is er steeds genoeg te zien in de Warande!

Dierenpark Hortensiapark
Het Hortensiapark ligt tussen de Hortensialaan en de Wethouder van Wellaan. In het rustige stadspark ligt naast de vijver de dierenweide met diverse dieren. Zoals herten, wallaby's, lama's, Schotse Hooglanders, geiten en de verschillende soorten hoenders en kalkoenen maken het park compleet.

Dierenpark De Rippert
Aan het begin van de Baroniehof ligt dierenpark De Rippert. Dit park ligt midden in woonwijk De Rijpelberg en heeft een unieke vorm doordat het Kindcentrum De Rakt omsluit. Het park bevat meerdere bijzondere diersoorten als lama's, schotse Hooglanders, wallaby's en schapen en geiten.

Enthousiast?
Stuur dan een mail naar vrijwilligers@dierenparkenhelmond.nl met in het onderwerp “vrijwilliger manus van alles”
Heb je nog vragen? App of bel dan naar Marja Dirks op nummer 06-47354888